Kar Yolları Kapattı, Yaşlı Kadın Helikopter İle Hastaneye Kaldırıldı
18 Ocak 2019

kar yollari kapatti yasli kadin helikopter ile hastaneye kaldirildi 18 ocak 2018.jpg

Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Arıkonak Sevik Mezrası’nda ikamet eden, daha önce 3 defa anjiyo olmuş ve yaklaşık 10 gündür ilaçlarını alamamış olan Remziye UĞUR’un (66) göğüs ağrısı şikayetleri neticesinde baygınlık geçirmesi üzerine yakınları durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Başhekiminin Karayolları ile yaptığı görüşmeler sonucunda köy yolunun kapalı olduğu ve şiddetli tipi nedeniyle yaklaşık olarak 2 günde açılacağı bilgisi alındı. Bunun üzerine 112 Komuta Kontrol Merkezi durumu Malatya 112 Acil Sağlık Ekiplerinden ambulans helikopter talebinde bulunuldu. Hasta, helikopter ile Sevik Mezrası’ndan alınarak Adıyaman Eğitim Ve araştırma Hastanesine getirildi ve tedavi altına alındı. Tedaviye alınan Remziye UĞUR’un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

• 2 kar yollari kapatti yasli kadin helikopter ile hastaneye kaldirildi-18 ocak 2018.jpg