Vali Aykut Pekmez Sincik İlçe Hastanemizi Ziyaret Etti
29 Kasım 2018

Kapak-Vali Aykut Pekmez Sincik İlce Hastanemizi Ziyaret Etti-Kasim 2018.jpg

28 Kasım 2018 tarihinde Adıyaman Valisi Sayın Aykut PEKMEZ ve beraberinde İl Emniyet Müdürü Metin ALPER, Alay komutanı Albay Ercan ATASOY, Sincik Kaymakamı Faruk DOĞRU, Sincik Belediye Başkanı Mehmet KORKUT, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret ÖKSÜZ İl Meclis üyeleri Abuzer YAŞAR, Mehmet Karaca ve Kurum Amirleri ile birlikte Sincik İlçemizde Kurumları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Sayın Valimiz Aykut PEKMEZ beraberindeki heyet ile birlikte İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek yatan hastalarla bir süre sohbet etti, çocuk hastalara oyuncak dağıttı. Hastane Başhekimi Ramazan SARIGÜL’den hastane ile ilgili bilgi alan Vali Aykut PEKMEZ Hastane çalışanları ile sohbet etti ve hatırı fotoğrafı çekti.

• Vali Aykut Pekmez Sincik İlce Hastanemizi Ziyaret Etti-Kasim 2018 (4).jpeg
  • Vali Aykut Pekmez Sincik İlce Hastanemizi Ziyaret Etti-Kasim 2018 (3).jpeg