İl Sağlık Müdürlüğümüzde Koordinasyon Toplantısı
15 Ekim 2019

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından, Sağlık tesislerimizin hizmet sunum süreçlerinin değerlendirilmesi amacıyla planlanan koordinasyon toplantısı, İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Erdoğan ÖZ başkanlığında 15.10.2019 tarihinde, saat 10:00 ' da, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Başkan Yrd, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Başkan Yrd, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı, Başkan Yrd, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve sağlık tesisleri başhekimlerinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda; sağlık tesislerinin 2019 yılı Ocak-Haziran dönemine ait sağlık hizmetleri istatistiksel verilerinin değerlendirmesi ve analizleri ile ilgili sunumu Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cengiz YORULMAZ, İnfluenza Pandemisi ile ilgili sunumu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. H. Mustafa KUTLU tarafından yapılmıştır. 2019 yılı içinde gerçekleştirilmesi planlanan   kurumsal hedefler ve iyi uygulama örnekleri alanında model oluşturma konuları da paylaşılmıştır.

Toplantı; sağlık hizmet sunum süreçlerinin optimum düzeye çıkarılması için gerekli iyileştirme çalışmalarının başlatılması, başarı elde edilen alanlarda sürdürülebilirliğin sağlanması kararı ile sonlandırılmıştır.

• il saglik mudurlugumuzdekoordinasyon toplantisi (2).JPG
  • il saglik mudurlugumuzdekoordinasyon toplantisi (1).JPG