Klinik Kalite Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
20 Aralık 2019

Kapak_Klinik kalite bilgilendirme toplantisi_20 Aralik 2019.png

Sağlık hizmetlerinde gerçekleşen tıbbi süreçleri ve klinik sonuçları ölçmek, izlemek, değerlendirmek ve iyileştirmek amacıyla İlimizde bulunan Kamu ve Özel Hastanelere yönelik Klinik Kalite Bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Erdoğan Öz başkanlığında yapılan toplantıya Özel Hastane yöneticileri ve Klinik Kalite Sorumluları, USS sorumluları katılmıştır.

Kamu Hastanelerine yönelik yapılan toplantıya Kamu Hast. Hizm. Başkanı Uzm. Dr. Cengiz YORULMAZ başkanlık yapmış olup; Başkan Yardımcıları, Kaliteden Sorumlu Hastane Yöneticileri, Kalite Direktörü, Klinik Kalite Sorumlusu, USS sorumlusu ve HBYS sorumluları katılmıştır. Toplantı açılış konuşmasında KHH Başkanı tarafından 2019 yılı için planlanan ve gerçekleştirilen hedeflere yönelik katılımcılara bilgilendirme yapılmıştır.

19/20 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen Klinik Kalite Bilgilendirme Toplantılarında; İl Kalite Koordinatörü Alev KÖKSAL Klinik Kalite Uygulama ve Veri Kalitesi İyileştirme konulu bir sunum yapmıştır.

• Kapak_Klinik kalite bilgilendirme toplantisi_20 Aralik 2019 (2).JPG
  • Kapak_Klinik kalite bilgilendirme toplantisi_20 Aralik 2019 (3).JPG