Sürekli İşçilere Ait Münhal Birimler
18 Mart 2022

4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Bakanlığımız taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 10.000 sürekli işçi alınması için, Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sitesinden duyuruya çıkılmıştır.

İlimize Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı 3, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı 1, Elektrikçi (Genel) 4, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 9, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı 4, İnşaat Boyacısı/Boyacı 1, Klinik Destek Elemanı (Hastane) 6, Marangoz 1, Şoför 6, Temizlik Görevlisi 19, olmak üzere 54 Sürekli İşçi kadrosu tahsis edilmiştir.

İlimize tahsis edilen 54 (ellidört) sürekli işçi, Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimize yerleştirme işlemleri ekteki listedeki belirtilen yerlere kura usulü ile yapılacaktır.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğünü tercih eden adaylara ilanen duyurulur. 18.03.2022

Liste için TIKLAYINIZ