Sürekli İşci İstihtadımı Kura Sonucu
01 Haziran 2022

4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Bakanlığımız taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 10.000 sürekli işçi alınması için, Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sitesinden duyuruya çıkılmış olup,

İlimize Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı 3, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı 1, Elektrikçi (Genel) 4, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 9, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı 4, İnşaat Boyacısı/Boyacı 1, Klinik Destek Elemanı (Hastane) 6, Marangoz 1, Şoför 6, Temizlik Görevlisi 19, olmak üzere 54 Sürekli İşçi kadrosu tahsis edilmiştir.

Sürekli işçi olarak atamaları Bakanlığımız tarafından Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi/İnsan Kaynakları Yönetim Sistemine isimleri düşen 45 (kırk beş) sürekli işçinin sağlık tesislerine yerleştirme işlemleri 31.05.2022 tarihinde  saat 10:00’da Müdürlüğümüz Ek Hizmet Binası (Kavi Yolu Eski Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) Toplantı Salonunda gerçekleşmiştir.

Listeye Ulaşmak için TIKLAYINIZ