İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASINDA HİZMETE GİRDİ
30 Mayıs 2023

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan il sağlık müdürlüğü binası, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Deprem öncesi Hastane Caddesinde İl Özel İdaresi binasında bulunan İl Sağlık Müdürlüğü Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılarak kullanılmaz hale geldi.

Fatih Mahallesi Malatya Caddesi 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Binası, İl Sağlık Müdürlüğüne dönüştürülerek hizmete açıldı.

İl Sağlık Müdürlüğüne dönüştürülen binada, İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı birimleri hizmet veriyor.

Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlıkları ise 1.Nolu sağlık ocağında bulunan Adıyaman Toplum Sağlığı Hizmetleri binasında hizmet vermeye başladı.