Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Öz Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
07 Nisan 2018

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Öz Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Gölbaşı Devlet Hastanesinde 2018 yılı 1. Dönem Öz Değerlendirme Toplantısı Başhekim Dr. Selim KUŞAĞLI başkanlığında yapıldı.

Söz konusu öz değerlendirme toplantısında, vatandaşa daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için hastanemizin iş ve işleyişindeki eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi konusunda ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği hakkında tüm birim sorumluları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, bölüm bazında  gösterge hedefleri, öz değerlendirme ve analiz sonuçları değerlendirilerek düzeltici ve önleyici faaliyetlerin başlatılması için kararlar alındı.

Başhekim Dr. Selim KUŞAĞLI: “Bu gibi toplantıların hastanemiz birimleri arasındaki koordinasyon ve işbirliğini daha da arttırarak , karşılıklı iletişimin güçlenmesini ve belirlenen eksiklikler için daha hızlı bir çözüm yoluna gidilmesini  sağlamaktadır.” dedi.

• Golbasi ozdegerlendirme (1).jpeg
  • Golbasi ozdegerlendirme (3).jpeg