KAPALI ALAN KORKUSU OLANLARA MR ÇEKİMİNDE KOLAYLIK
27 Haziran 2018

MR Cekiminde Kolaylik_Kapak.jpg

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde MR (Manyetik Rezonans) cihazlarında kapalı kalma korkusu yaşayanlara, gelişen teknolojiyle yeni çözümler sunuluyor.

Türkiye'de sadece belli merkezlerde yapılabilen Anestezi eşliğinde MR çekimi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde haftanın iki günü yapılmakta. Anestezi eşliğinde MR çekimi gün sayısını arttırarak verilen randevu sürelerini çok kısalttıklarını belirten Başhekim Doç. Dr. Fatih DOĞAN “Vatandaşlarımız ortalama 15 günde Anestezi eşliğinde MR çekimi için randevu alabilmekteler, bu konuda bölgede en hızlı çekim yapan hastanelerden biriyiz, özellik gerektiren bu çekim için hastalarımızın başka illere gitmesinin önüne geçilmesinin yanı sıra çevre illerden de hasta kabulü yapmaktayız.” dedi.

2018 ilk yarısı itibari ile toplam 200’ün üzerinde hastaya Anestezi eşliğinde MR çekimi  yapıldığını aktaran DOĞAN: “Çağımızın gerektirdiği tüm yenilikleri hızla bünyesine katan hastanemiz, sunmuş olduğu hizmeti daha ileri götürmek için tüm personelimiz ile çalışmaya devam etmektedir.” dedi.

• Kapali Alan Korkusu Olanlara MR Cekiminde Kolaylik (2).jpeg