Verimlilik Değerlendirme Standartları Eğitimi verildi
21 Şubat 2019

Bakanlığımız,  Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulama Daire Başkanlığınca hazırlanan Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi ile Sağlıkta Kalite Standartları Hastane Seti kapsamında  ‘‘İş Sağlığı Ve Güvenliği Standartları’’ ve ‘‘Eğitim Yönetimi’’ konularında 20 Şubat 2019 tarihinde ilgili Başhekim Yardımcıları, Kalite Direktörleri, Kalite Çalışanları, Eğitim Hemşireleri ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşirelerine toplamda 25 kişilik bir eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitim programı açılış konuşması Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cengiz YORULMAZ tarafından yapılmış olup, söz konusu  eğitimler Verimlilik Birimi çalışanları  Alev KÖKSAL ve Çiğdem EĞİLMEZ tarafından sunumlar eşliğinde tamamlanmıştır.

• Verimlilik degerlendirme standartlari egitimi verildi_Subat 2019 (4).jpg
  • Verimlilik degerlendirme standartlari egitimi verildi_Subat 2019 (3).jpg