Sürekli İşçilere Ait Münhal Birimler
11 Nisan 2019

Hazine ve Maliye Bakanlığınca Bakanlığımız taşra teşkilatında kullanılması için Vizesi uygun görülen ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca da açıktan atama izni verilen,  il  sağlık  müdürlüklerinin  ihtiyaç  duyulan  hizmet  birimlerinde  çalıştırılacak  ve ücretleri  merkezî  yönetim  bütçesinden  ödenecek  olan  6409  sürekli  işçi  alınması için, Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sitesinden duyuruya çıkılmıştır.

İlimize Ambulans Sürücüsü 1, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı 1, Elektrikçi (Genel) 6, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 11, Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi 5, Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi 2, Klinik Destek Elemanı (Hastane) 2, Şoför (Yolcu Taşıma) 4, Veri Girişi Kontrol İşletmeni 3 olmak üzere 35 Sürekli İşçi kadrosu tahsis edilmiştir.

İlimize tahsis edilen 35 (otuzbeş) sürekli işçi, Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimize yerleştirme işlemleri ekteki listedeki belirtilen yerlere kura usulü ile yapılacaktır.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğünü tercih eden adaylara ilanen duyurulur.

EK - 1 Liste için TIKLAYINIZ.