Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı
23 Mayıs 2024

Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı

Eski Kahta İlçe Sağlık Müdürlüğü binası tadilat yapılarak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine dönüştürülmüştür. Kahta Devlet Hastanesi bünyesinde 13 ünitle verilen ağız ve diş sağlığı hizmetleri, yeni açılan Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 20 Ünitle verilmeye başlanarak, vatandaşlarımızın hizmete ulaşımı kolaylaştırılmış, daha konforlu bir alanda kaliteli hizmet almaları sağlanmıştır.

Merkezin açılışı Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. İshak Şan, Ak Parti İl Başkanı Sayın Emrah Erkan BULUCU, Kahta Kaymakamı Sayın Selami Korkutata, Kahta Belediye Başkanı Sayın Mehmet Can Hallaç, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz ve kurum yöneticilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz, merkezdeki poliklinikleri gezerek incelemelerde bulunan katılımcılara merkez hakkında bilgiler verdi. Merkezin açılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. İshak Şan ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

• Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı