Sincik Devlet Hastanesine 3 Cihazlı Diyaliz Ünitesi
23 Mayıs 2024

Sincik Devlet Hastanesine 3 Cihazlı Diyaliz Ünitesi

Sincik ilçemizde ikamet eden Kronik Böbrek Yetmezliği nedeniyle Kahta Devlet Hastanesi ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde diyalize giren hastalarımız için Sincik Devlet Hastanemizde 3 cihazlı diyaliz ünitesi hizmete girdi.

Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. İshak Şan, Ak Parti İl Başkanı Sayın Emrah Erkan BULUCU, Sincik Kaymakamı Sayın Yunus Emre Bozkurtoğlu, Sincik Belediye Başkanı Sayın Mehmet Korkut, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz ve kurum yöneticilerimizin katılımlarıyla hizmete giren diyaliz ünitesiyle beraber böbrek yetmezliği olan hastalarımız diyaliz hizmetini Sincik Devlet Hastanesinden almaya başladılar.

Diyaliz Ünitesinin açılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. İshak Şan ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun.

• Sincik Devlet Hastanesine 3 Cihazlı Diyaliz Ünitesi