Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Adıyaman'da Ziyaretlerde Bulundu
11 Ağustos 2024

Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Adıyaman'da Ziyaretlerde Bulundu

Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Adıyaman’da bir dizi ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında Bakanımız Memişoğlu, yerel yetkililerle bir araya gelerek, sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı  ve çeşitli temaslarda bulundu.
Bakanımız Memişoğlu, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve diğer yerel yöneticilerin katılımıyla yapılan toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz’dan ilimizdeki mevcut sağlık hizmetleri, devam eden sağlık projeleri ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ayrıca deprem sonrası bölgedeki sağlık altyapısının güçlendirilmesi için atılan adımlar da değerlendirildi.
Bakanımız Memişoğlu, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yapımı devam eden Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni de ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında sağlık personeli ve hastalarla görüşerek, bölgedeki sağlık hizmetleri hakkında yerinde bilgi aldı. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha da iyileştirildiğini ve vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı. Sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi için Bakanlık olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti ve vatandaşların sağlık hizmetlerine kolayca erişebilmesi için yeni projelerin hayata geçirileceğini müjdeledi.
  • Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Adıyaman'da Ziyaretlerde Bulundu
  • SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU ADIYAMAN'DA